Hans Nilsson ny VD och Koncernchef för JohSjö AB

Hans Nilsson har utsetts till ny VD och koncernchef för Industripartner JohSjö AB. Hans har en bakgrund som General Manager på Ericsson i Stockholm och har lång erfarenhet av ledande befattningar inom Supply Chain, Produktion, Produktledning och global affärsutveckling.

JohSjö-gruppen har ett unikt applikationskunnande och en produktionsnära konstruktion. Kombinera detta med kundfokus, kreativitet, ansvar, laganda samt glädje, så har vi fångat in andan inom gruppen.

Vi kombinerar detta med kundfokus, kreativitet, ansvar, laganda samt glädje för att få rätt anda inom gruppen.

JohSjö-gruppen är en privatägd koncern med en bred industriell verksamhet samlad under ett tak i Norrköping. Vi tar idé eller koncept genom hela kedjan med konstruktion, produktion, installation och idrifttagning. Inom respektive enhet erbjuder vi spetskompetens inom konstruktion, produktion och installation. Vi är idag drygt 70 anställda och omsätter drygt 135 MSEK

 

  • Jag är väldigt glad både över förtroendet och utmaningen att gå in som VD i JohSjö. Vår nya affärsplan är väldigt intressant, vi ska jobba långsiktigt och fokuserat med våra kunder och göra dem ännu mer konkurrenskraftiga. Vi går in i en expansiv fas och jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med teamet på JohSjö och utveckla bolaget tillsammans med dem, säger Hans Nilsson.

 

Framtiden känns oerhört spännande och ambitionen är, med utgångspunkt i vår värdegrund, att ta JohSjö till nästa nivå. Tjänsteutbudet ligger helt rätt i tiden med tanke på efterfrågan av automation och helt integrerade lösningar med effektiv och kort driftsättning samt att fler och fler företag värdesätter betydelsen och konkurrenskraften i kostnadseffektiva kundanpassade helhetslösningar av absolut högsta kvalitet. 

 

  • Vi är därför väldigt glada över att hälsa Hans Nilsson välkommen som ny VD till JohSjö. Hans Nilsson har haft ledande befattningar inom Supply Chain, Produktion, Produktledning och Affärsutveckling. Under sin tid på Ericsson var han också enhetsansvarig och platschef i Katrineholm, säger Kjell Johnson Branzell, styrelsens ordförande. 

Hans tillträder 2 januari 2019

 

Kontakta oss

Inte läsbart? Ändra text.

Skriv din sökfras och tryck på Enter

F