JohSjö - Gruppen

Just nu söker vi

Industrielektriker till EMI

Inom EMI arbetar ca 30 personer, samtliga med spetskompetens inom processautomation, industri och kraftdistribution. Alla våra montörer har ESA19 och övriga kravutbildningar. Dessutom utbildning inom Ex/ATEX installationer och klassning. Vi har mångårig erfarenhet av industriell installation, entreprenader, industriell service, underhåll och retrofit. Vi utför högspänningsarbeten upp till 130kV på nät, stationer och ställverk. EMI har dessutom stor erfarenhet av en mängd olika el/styr entreprenader inom VA.

Industrielektriker

JohSjö strävar ständigt efter utveckling genom att kontinuerligt söka kompetens inom bl a industriautomation. Nu söker vi en industrielektriker till vårt verksamhetsområde Elektromontagei nstallation (EMI). Vi samarbetar nära varandra inom gruppen men på EMI kommer du som industrielektriker att vara vårt ansikte ut mot kund, då du framför allt kommer att vara verksam ute på fältet. Vi arbetar med korta beslutsvägar, har högt i tak för egna initiativ och erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med möjlighet att delta i hela processkedjan.

Din profil

För att passa in i rollen som industrielektriker är du duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade. Som person är du drivande, nyfiken, engagerad och du tycker om att ha många och varierade arbetsuppgifter. Då det är många kontakter både internt och externt ställer arbetet krav på god samarbetsförmåga.

Du har minst 3 årig på elprogrammet, eller motsvarande utbildning samt gärna någon vidareutbildning inom området. Erfarenhet av industrimontage är meriterande.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef,
Fredrik Allgren 070-238 18 24 eller på 011-31 44 02.

Låter det här intressant?

Välkommen att skicka CV och personliga brev till fredrik.allgren@emiab.se senast den 30 oktober, märk mailet med Industrielektriker.
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Glöm inte att motivera varför just du är
lämplig för denna tjänst.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.

JohSjö Affärsområde Kraft & Automation

Vi levererar kompletta kraft- och automationslösningar till industrin. Våra kunder verkar ofta i krävande miljöer, vilket ställer höga krav på optimering och tillgänglighet.
Rent historiskt har vi gedigen erfarenhet av styrsystem för värme och kyla samt VA-anläggningar. Bland våra produkter återfinns apparatskåp, ställverk, automation och programmering av styr- och SCADA-system. Vi tillhandahåller styr- och reglerteknik som kan driftsättas på plats eller hos kund. Vi jobbar med alla kända styrsystem, men vi är Siemens Solution Partner, Automation and Drive, vilket vi är ensamma i regionen om att vara. Vi ser det som ett fint bevis på att vi under lång tid utfört ett arbete av högsta kvalitet.