JohSjö - Gruppen

Affärsområden - Industri & Process

Enkelhet och effektiv planering

Med enkelhet och effektiv projektledning möter vi industrins krav på funktionalitet, säkerhet och effektivitet. Bland våra kunder finns processindustrier,
gasturbintillverkare och maskinbyggare.

JohSjö designar och levererar kompletta anläggningar och lösningar tillsammans med dig. Vi har mångårig erfarenhet av entreprenad och industriell service och vi erbjuder även retrofit på samtliga system.

Som helhetspartner tar vi ansvar för hela processen; idé, koncept, design, färdig lösning, testning, drifttagning samt underhåll. Vår kunskap inom modulering av delprocesser snabbar på och förenklar driftsättningen för våra kunder.

Maskinbyggnation
Desielställverk 01LR
Henrik Sjö

Henrik Sjö

Affärsområdeschef
/ Industri & Process
JohSjö - Verksamhetsområden

Med alla resurser under ett och
samma tak

Vi erbjuder spetskompetens inom rostfritt, elinstallation och automation. Men inte bara det, lika viktig är hela den industriella bredd som du som kund får del av. Tillsammans med oss är du i trygga händer. Från start till mål. Med egna resurser för konstruktion och tillverkning inom både mek- och kraft/automation tar vi fullt ansvar och håller ihop projekten med en och samma kontaktperson.

Stainless

Rostfritt - ett av våra specialistområden

Som leverantör av processtankar och tryckkärl till läkemedelsindustrin och ledande industriföretag lever vi upp till högt ställda krav vad gäller kapacitet, kvalitet och hantverkskunnande.

Elektromontage installation

Elinstallationer utöver det vanliga

JohSjö tillhandahåller el-installation, automation och montage för process och industri. Vi designar och levererar kompletta anläggningar och lösningar mot kund.

Industriautomatik

Din kompletta automationspartner

Med effektiv och produktionsnära konstruktion och programmering hjälper vi dig med automation, apparatskåp och ställverk. Vi är din partner genom hela kedjan från projektering, konstruktion och montage till idrifttagning och service.

Referenser