JohSjö - Gruppen

Affärsområden - Kraft & Automation

Kompletta kraft- och
installationslösningar till industrin

Vi levererar kompletta el- och automationslösningar till industrin. Våra kunder verkar ofta i krävande miljöer, vilket ställer höga krav på optimering och tillgänglighet.

Rent historiskt har vi gedigen erfarenhet av styrsystem för värme och kyla samt VA-anläggningar. Bland våra produkter återfinns apparatskåp, ställverk, automation och programmering av styr- och SCADA-system. Vi tillhandahåller styr- och reglerteknik som kan driftsättas på plats eller hos kund. Vi jobbar med alla kända styrsystem, men vi är Siemens Solution Partner, Automation and Drive, vilket vi är ensamma i regionen om att vara. Vi ser det som ett fint bevis på att vi under lång tid utfört ett arbete av högsta kvalitet.

Kraftinstallation
JS6 - Elskåp
Niklas Håkansson

Niklas Håkansson

Affärsområdeschef
/ Kraft & Automation
JohSjö - Verksamhetsområden

Med alla resurser under ett och
samma tak

Vi erbjuder spetskompetens inom rostfritt, elinstallation och automation. Men inte bara det, lika viktig är hela den industriella bredd som du som kund får del av. Tillsammans med oss är du i trygga händer. Från start till mål. Med egna resurser för konstruktion och tillverkning inom både mek- och kraft/automation tar vi fullt ansvar och håller ihop projekten med en och samma kontaktperson.

Stainless

Rostfritt - ett av våra specialistområden

Som leverantör av processtankar och tryckkärl till läkemedelsindustrin och ledande industriföretag lever vi upp till högt ställda krav vad gäller kapacitet, kvalitet och hantverkskunnande.

Elektromontage installation

Elinstallationer utöver det vanliga

JohSjö tillhandahåller el-installation, automation och montage för process och industri. Vi designar och levererar kompletta anläggningar och lösningar mot kund.

Industriautomatik

Din kompletta automationspartner

Med effektiv och produktionsnära konstruktion och programmering hjälper vi dig med automation, apparatskåp och ställverk. Vi är din partner genom hela kedjan från projektering, konstruktion och montage till idrifttagning och service.

Referenser